Be Painted eerste in zijn eerste Inter I

Geplaatst door on 7 juni 2016

Prachtig bericht in De Hoefslag:

Mooie scores waren er zondag op de subtop wedstrijd in Ermelo voor Romy van der Schaft. Ze reed Be Painted (v. Gribaldi) naar 70,66% in de allereerste Intermediaire I-wedstrijd en met Unique (v. Welt Hit II) was ze de beste in de Intermediaire B, met 69,41%. De amazone uit Apeldoorn rijdt het paard waarmee ze het hoogste resultaat reed, Be Painted, al vanaf dat hij drie jaar is; de ander, Unique, was het Zware Tour-paard van Petra van Esch en hem rijdt ze pas een paar maanden.

bepaonted-20140514-WA0006
‘Super karakter’

In het Inter I-debuut van Be Painted sloop een foutje in de wissels, maar verder was Romy zeer tevreden met hoe de proef verliep. ‘De Prix St.Georges reden we eigenlijk zo gemakkelijk door, dat we besloten om het wat ingewikkelder te maken en de Inter I te gaan rijden. Eigenlijk viel het me nog mee dat ik zo fijn kon blijven sturen. De proef ging probleemloos, op de laatste wissel om de drie na. Toen lette Painted niet helemaal goed op en kwam mijn hulp niet door. Hij wilde denk ik graag naar zijn vriendje Unique. Het missertje is hem vergeven; verder ging het echt heel fijn en ik was ook heel tevreden over de score.’ De familie Van der Schaft heeft Be Painted al vanaf veulen en Romy leidde hem zelf op. ‘Het is een heel ongecompliceerd en meewerkend paard. Daarnaast heeft hij ook nog eens veel talent; ik verwacht dat ik met hem op niet al te lange termijn zware tour ga starten, want voor bijvoorbeeld piaffe en passage heeft hij veel aanleg. Hij pakt daarin ook heel goed aan; dat is dat ijverige van hem.’

In de Hoefslag zijn ze vergeten te zeggen dat het een 100% Trakehner is, gefokt door Familie Geelkerken!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!