TCN Cross Clinic Lelystad

Geplaatst door on 16 augustus 2016

rubia_3922k
Degene die twijfelde en daarom niet hebben ingeschreven voor de Cross Clinic, die hebben wat gemist! Het was zo ontzettend leuk! Prachtig weer, een super goede bodem, veel plezier en heel veel geleerd! Alle ruiters zeggen boven verwachting te hebben gereden. Natuurlijk hield Chantal rekening met wat de paarden kunnen en wat de ruiters kunnen en durven.
hylesiaC00110k
hylesia_3911kEen jonge vos ( Hylesia KWPN EH.Kasparow  x  Pretendent geb: 2012 Fokker eigenaar :Lineke Bakker) die nog maar een half jaar onder zadel is was voor het eerst op vreemd terrein, die kreeg dan ook de tijd om te wennen. Kimberley die met haar Golden Focus (Biotop  x  Partout  Trakehner ruin geb: 2010 fokker: Toon van Osch, Eigenaar/ Ruiter Kimberley Roodenburg) al eens een crossles heeft gedaan heeft ook nieuwe uitdagingen gedaan.
focus-SC00122k
Rubia reed twee paarden en was na twee lessen wel een beetje moe! Maar ook Rubia heeft genoten. Met haar nieuwe paard (bovenste foto = EH.Kasparow x Candy  KWPN merrie 2011) was ze voor het eerst op een cross terrein en had nog nooit water gedaan maar na wat twijfelende stapjes draafde en galoppeerde ze samen door het water!
mirakel_4012k
Dat deed de jonge vos Hylesia, na enige overtuiging ook! Het was genieten ook voor mensen die kwamen kijken! Werkelijk iedereen riep:  Dit moeten we vaker doen! Zo leuk!
fandango_4048tcn
Manuela die voor eigenaar Bettina, Fandango ( EH.Kasparow  x Memlruf Tralehner ruin geb: 2007  fokker/eigenaar Bettina de Bruijn) rijdt had een extra handicap, ze heeft nog geen springzadel en moest dus alle uitdagingen aangaan op een dressuurzadel. Dat ging goed, ze reed de grote vos met een lach op het gezicht rond en wie zou het nou leuker hebben gevonden? Manuela of Fandango?
mirakel_4139k
Mirakel ( 10 jarige Trakehner ruin van Benedict AA in eigendom van Sonja van Dijk) die door Rubia gereden werd, was een beetje een boefje, “liever erlangs dan erover” leek zijn motto te zijn maar met een geleende martingaal ging het steeds beter en ook hij heeft veel nieuwe dingen gedaan. Door het water, van de heuvel af een sprong over. Over een hindernis een heuvel af! Deed het allemaal goed.
rayban_4067k
En andere Kimberley met haar Rayban (Trakehner ruin Partout x Biotop 10 jaar oud gefokt op Manege Groenewoude) die ging ook als een speer! Het terrein in Lelystad is een echte speeltuin voor paarden. Met allerlei plekken waar je lekker kunt “apenkooien”
rubia00118k
Ik denk dat alle paarden heerlijk geslapen hebben en allemaal vrolijk aan een nieuwe week gaan beginnen! Binnenkort gaan we weer, stuur een mail als je ook mee wilt doen? Je maakt je paard er zo blij mee!
focus_3918k
Kimberley met haar stoere Golden Focus, Biotop x Partout Puur Dressuur? Wel nee, hij deed het super goed over het hout en door het water.
fandango_4080k
Fandango in zijn element, nog nooit eerder een cross hindernis gezien en kijk hem eens gaan!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!