Tijdschema van aanstaande zaterdag

Geplaatst door on 29 maart 2017


Omdat we zaterdag het 30 jarig bestaan van het Trakehner Contact Nederland gaan vieren geven we hier alvast een indeling van de tijd en de diverse onderdelen.
We beginnen om 14:00 uur meteen goed met een hengstenshow van Easy Game! Easy Game heeft via zijn zonen Millenium en Honoré du Soir een immense impact op de Trakehner fokkerij, des te meer reden om deze in Nederland gefokte hengst eens flink in het zonnetje te zetten! Wees er dus op tijd bij!
Daarna gaan we verder met dressuur clinic’s gegeven door Inge en Romy van der Schaft. Zij zullen met combinaties aan het werk gaan en laten zien wat er op een bepaald niveau gevraagd wordt van een paard en hoe je een paard kunt trainen om daar in te stralen. het dressuurprogramma zal om 15:30 uur onderbroken worden door een clinic voor Cross en springen. Chantal Megchelenbrink komt met een aantal combinaties werken aan het aanrijden van vaste hindernissen en jong paard laten wennen aan hoe zich in het terrein te laten bewerken. Daarna is er weer ruimte voor dressuur, nu in de hogere klassen tot in de Lichte Tour. Romy van der Schaft rijdt dan ook een demonstratie met een in Nederland gefokte Trakehner ruin. Be Painted. Om het showgedeelte af te sluiten is er ruimte om een weer opnieuw in Nederland gestationeerde hengst te laten zien.
Symont (Monteverdi x Kostolany) is weer op Nederlandse bodem en ter beschikking van de fokkers!
Het is zaterdag ook jaarvergadering en dus gaan we ook vergaderen, als altijd zal dat in ontspannen sfeer gaan, waarna we nog gezellig blijven en kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. We zullen waarschijnlijk weer niet uitgepraat raken over onze Trakehners, dus een eindtijd hebben we maar niet vastgesteld.
U bent alle welkom, ook als u (nog) geen lid bent van TCN! Alleen voor het eten moesten we weten hoe veel mensen er komen daar voor was dus een aanmelding nodig. Al het andere is voor iedereen toegankelijk! (en ook parkeren kost niks)

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

info@trakehnercontact.nl