Easy Game in Woudenberg

Geplaatst door on 9 april 2017


Speciaal voor de jaarvergadering is Easy Game naar Wouden berg gekomen om ons te laten zie hoe mooi de vader van Millenium is. Door de enorme invloed die Easy Game met zijn zonen Millenium en Honoré du Soir heeft op het rijpaarden bestand in heel Duitsland is het zeer terecht dat hij de Doruto Memorial heeft toegekend gekregen voor 2017. Niet alleen binnen de Trakehner fokkerij maar in vrijwel elk rijpaarden stamboek in Europa is een nakomeling van Milenium en dus van Easy Game aangewezen of goedgekeurd voor de fokkerij. De genen van Easy Game zijn op die manier over heel Europa (en daarbuiten) verspreid. Trots is TCN dan ook dat deze zelfde Easy Game speciaal voor de jaarvergadering langs wilde komen om zich weer aan het publiek te tonen. Het is een blijft een geweldig mooi modern hoogbenig paard! Mede eigenaar Joop van Uytert en ruiter Veronique Swagemakers namen de Doruto Memorial aan uit handen van Toon van Osch.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Roadshow

rsw Sommigen van ons zijn al oud genoeg om de slogan "Veronica komt naar je toe deze zomer" te kennen. Voor dit voorjaar staat ook een Roadshow op het programma, niet van een radiostation maar van ons eigen Stamboek, het Trakehner Verband. logorsMet deze roadshow wil het Verband graag allerlei kennis delen over het fokken van het Trakehner paard voor de toekomst. Moeten we allemaal de kampioenshengst gebruiken omdat dat de commercieel verstandige stap is of moeten we juist met een meer lange termijn plan werken? Wat zijn de wensen van paarden-kopers, paarden-gebruikers, hoe kunnen we zorgen dat onze Trakehner zijn uniek positie behoud zonder achter de feiten aan te lopen? Maar ook hoe we de slagingskans van drachtigheidsbegeleiding kunnen optimaliseren. Dit alles, daar wordt over gepraat tijdens de Roadshow. Het beloofd voor elke Trakehner fan een interessante avond te worden! Komt u ook? Binnenkort op de site alle details! TCN leden krijgen een mail met meer informatie. Voor vragen zijn we via de informatie op de pagina contact altijd bereikbaar!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl