Easy Game in Woudenberg

Geplaatst door on 9 april 2017


Speciaal voor de jaarvergadering is Easy Game naar Wouden berg gekomen om ons te laten zie hoe mooi de vader van Millenium is. Door de enorme invloed die Easy Game met zijn zonen Millenium en Honoré du Soir heeft op het rijpaarden bestand in heel Duitsland is het zeer terecht dat hij de Doruto Memorial heeft toegekend gekregen voor 2017. Niet alleen binnen de Trakehner fokkerij maar in vrijwel elk rijpaarden stamboek in Europa is een nakomeling van Milenium en dus van Easy Game aangewezen of goedgekeurd voor de fokkerij. De genen van Easy Game zijn op die manier over heel Europa (en daarbuiten) verspreid. Trots is TCN dan ook dat deze zelfde Easy Game speciaal voor de jaarvergadering langs wilde komen om zich weer aan het publiek te tonen. Het is een blijft een geweldig mooi modern hoogbenig paard! Mede eigenaar Joop van Uytert en ruiter Veronique Swagemakers namen de Doruto Memorial aan uit handen van Toon van Osch.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Merrie Stamboekopname

merrie Met het voorjaar én de eerste zwaluwen beginnen ook de merrie stamboekopnames weer. In Schleswig Holstein is de opname al geweest. merrie-kop Gedurende de komende weken zijn de keuringen door heel Duitsland. Ook voor de merries van 3 jaar oud en eventueel 4 jaar en ouder van het Rheinland (plus Nederland en België)is er en datum vastgelegd. Op 27 mei is op het prachtige terrein van Schloss Wickrath de Zentrale Stute Eintragung. De keuring is niet alleen voor de fokkers en eigenaren van de merries leuk en interessant om heen te gaan, het is een evenement voor iedereen! Mocht uw agenda nog blanco zijn op 27 mei vul daar dan nu "Centrale Merrie keuring Wickrath" in. Een mooie dag uit, met mooie paarden! Uiteraard kunt u uw merrie ook in het stamboek laten opnemen op de keuring in Nederland. Die keuring staat gepland voor zondag 9 juli in Woudenberg. merriedra

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl