Easy Game in Woudenberg

Geplaatst door on 9 april 2017


Speciaal voor de jaarvergadering is Easy Game naar Wouden berg gekomen om ons te laten zie hoe mooi de vader van Millenium is. Door de enorme invloed die Easy Game met zijn zonen Millenium en Honoré du Soir heeft op het rijpaarden bestand in heel Duitsland is het zeer terecht dat hij de Doruto Memorial heeft toegekend gekregen voor 2017. Niet alleen binnen de Trakehner fokkerij maar in vrijwel elk rijpaarden stamboek in Europa is een nakomeling van Milenium en dus van Easy Game aangewezen of goedgekeurd voor de fokkerij. De genen van Easy Game zijn op die manier over heel Europa (en daarbuiten) verspreid. Trots is TCN dan ook dat deze zelfde Easy Game speciaal voor de jaarvergadering langs wilde komen om zich weer aan het publiek te tonen. Het is een blijft een geweldig mooi modern hoogbenig paard! Mede eigenaar Joop van Uytert en ruiter Veronique Swagemakers namen de Doruto Memorial aan uit handen van Toon van Osch.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

info@trakehnercontact.nl