TCN Fokker van het jaar

Geplaatst door on 10 april 2017


Elk jaar tijdens de jaarvergadering wordt niet alleen de Doruto memorail uitgereikt aan een Trakehner paard of een Trakehner persoon die zich bijzonder heeft ingezet voor de Trakehner fokkerij en het ras. Er is ook altijd een prijs voor de TCN fokker van het jaar.

Toen de clinic van Mathilde Stoffele klaar was werd vader Stoffele in de ring geroepen, ietwat verbaasd en verrast stapte meneer Stoffele naar voren en kreeg uit de handen van Toon, onze voorzitter, het beeldje voor “Fokker van het jaar”  uitgereikt. Alle paarden die dochter Mathilde rijdt en uitbrengt zijn gefokt door haar vader. Al met meerdere paarden zijn er grote successen gevierd en dat mag niet zo maar ongemerkt voorbij gaan. Het is dan ook meer dan verdiend dat de prijs in dit jubileumjaar gaat naar meneer, maar eigenlijk de hele familie, Stoffele. Van Harte gefeliciteerd!

Comments

Comments are closed.

Veulens en keuringen

Soms zou je het bijna vergeten maar de sneeuwklokjes en narcissen helpen ons herinneren dat het echt weer voorjaar gaat worden. We gaan dus voorbereiden op veulens en natuurlijk keuringen. De eerste centrale merrie keuring is in mei in het Rheinland. Als u een jonge merrie heeft die daar aan mee gaat doen, dan is het tijd om met de voorbereiding te starten!

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!