Cross Clinic

Geplaatst door on 10 april 2017

Het hoort echt bij de Trakehners. De veelzijdigheidssport. Ook de veelzijdige sporters kwamen aan de beurt, ook zij zijn uitgenodigd mee te komen doen met een clinic. Chantal Mechgelenbrink heeft veel ervaring met het rijden van bloedpaarden en was natuurlijk de Eventing ruiter die EH.Kasparow naar 2 sterren niveau heeft gereden. Dat zij Kasparow door en door kende kwam extra goed van pas want alle dellenemrs (behalve één) waren Kasparow kinderen.


Gilana is een jonge donkerbruine merrie die het springen en crossen al vanaf geboorte snapt. Ze heeft genoten met haar baasje Rubia Akse.


Fandango vond het ook helemaal leuk om zijn ander talenten te kunnen aanspreken. Normaal is hij dressuurpaard maar omdat eigenaar ruiter Bettina de Bruin weet dat de vos (uit een Memelruf moeder) het zo heerlijk vind om te springen was hij mee naar Woudenberg gekomen. Aan zijn prethoofd kan je zien dat hij het erg naar zijn zin had!


En Mona Lisa, de benjamin van het stel. Zij is geboren en getogen op Manege Groenewoude in Woudenberg. Ze vind het heerlijk om met haar eigen Nikita Daals te springen en te crossen. Nikita heeft de smaak te pakken, zij wil binnenkort een startkaart aanvragen! Mona Lisa is net als de twee hierboven een Kasparow, deze keer uit en Biotop merrie.

De Z-dressuur clinic was nog maar net afgelopen toen Herbstmelody werd omgezadeld om ook nog even mee te doen in het crossen. Lodi en zijn Insterburg dochter uit een Maizauber moeder  genoten zichtbaar. En Melody, die in de clinic toch al flink gewerkt had, deed heel vrolijk mee!

Ook voor Chantal waren er bloemen, de SGW ruiters hebben allemaal aangegeven dat dit naar meer smaakt, wie weet binnenkort weer SGW trainingen door Chantal!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!