Het kan nog!

Geplaatst door on 26 juni 2017


Heeft u altijd al een keer een buitenlandse wedstrijd willen rijden met uw Trakehner? Het Trakehner Bundesturnier is dé uitgelezen wedstrijd om dat dan nu te gaan doen. Een wedstrijd over drie dagen verdeeld. Midden in Hannover met alleen maar Trakehners! Wat wilt u nog meer? Er zijn proeven voor elk niveau in elke discipline. Dressuur, springen, eventing en zelfs aangespannen, u kunt starten. Er zijn aanlegtesten voor jongen paarden in al die disciplines, u kunt het niet bedenken of in Hannover is het te zien én kunt u mee doen! Enige voorwaarden is dat u een volle Trakehner onder het zadel heeft die staat ingeschreven in het stamboek. 20 t/m 23 juli is het zover en inschrijven kan nog!

De paarden staan tijdens de wedstrijddagen in gezellige staltenten, er is de hele dag sport te zien in verschillende ringen. Er is een strodorp met voor elk wat wils, kortom een echt Trakehner feest! Inschrijven kan nog, als u meer wilt weten stuur ons een mail en we geven antwoord op al uw vragen.
Nou hoor ik u denken; “Ja, maar ik heb nog geen Trakehner” Geen nood! Ook daarvoor bent u in Hannover aan het juiste adres, er is een veulenveiling waar al vele juweeltjes zijn ontdekt!
Komt allen!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!