Startlijsten voor aanstaande zondag

Geplaatst door on 5 juli 2017

Hieronder kunt u het programma vinden van de TCN Sport & Stamboekdag van aanstaande zondag 9 juli in Woudenberg. We beginnen om 9:20 uur. Er zijn geen jonge merries voor stamboekopname maar er zijn wel veulens om zich aan de commissie te tonen. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

De veulens zullen in volgorde van leeftijd de baan betreden. De oudste eerst, dat zal om 9:30 uur zijn, dan om 11:00 uur is de jongste aan de beurt. Als de weergoden ons goed gezind zijn gaat het programma vervolgens verder in de buitenbaan. Daar is exterieur keuring voor merries, de kampioenschappen van veulens en merries en natuurlijk de Arie Timmer bokaal.


In de pauze komt de hengst Symont zich aan het publiek voorstellen en daarna, als iedereen gesterkt is door iets te eten en te drinken, gaan we verder met de sportrubrieken.

Het beloofd een leuke, leerzame en vooral gezellige dag te worden. Komt u ook kijken?

Het adres voor uw navigatiesysteem of om op de kaart op te zoeken is:

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931 PX  Woudenberg

Vragen of hulp nodig? 06-2504 7117

 

Comments

Comments are closed.

Fohlenchampionat Rheinland 2017

merrieveulen Alleen de beste Trakehner veulens die zijn geboren in het gebied van het Rheinland mogen mee doen aan het fohlenchampionat, oftewel het merrie-veulenveulenkampioenschap. Het Trakehner Gestüt Kamberger Hof in Neuss heeft aangeboden gastheer te willen zijn voor dit evenement. Vanuit Nederland mogen er heel wat veulens mee doen. We zijn als publiek natuurlijk ook heel welkom om te komen kijken. Het kampioenschap vindt plaats op 12 augustus. De aanvang is om 13:00 uur. Komt u ook kijken? merrie-dra

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl

a