Startlijsten voor aanstaande zondag

Geplaatst door on 5 juli 2017

Hieronder kunt u het programma vinden van de TCN Sport & Stamboekdag van aanstaande zondag 9 juli in Woudenberg. We beginnen om 9:20 uur. Er zijn geen jonge merries voor stamboekopname maar er zijn wel veulens om zich aan de commissie te tonen. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

De veulens zullen in volgorde van leeftijd de baan betreden. De oudste eerst, dat zal om 9:30 uur zijn, dan om 11:00 uur is de jongste aan de beurt. Als de weergoden ons goed gezind zijn gaat het programma vervolgens verder in de buitenbaan. Daar is exterieur keuring voor merries, de kampioenschappen van veulens en merries en natuurlijk de Arie Timmer bokaal.


In de pauze komt de hengst Symont zich aan het publiek voorstellen en daarna, als iedereen gesterkt is door iets te eten en te drinken, gaan we verder met de sportrubrieken.

Het beloofd een leuke, leerzame en vooral gezellige dag te worden. Komt u ook kijken?

Het adres voor uw navigatiesysteem of om op de kaart op te zoeken is:

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931 PX  Woudenberg

Vragen of hulp nodig? 06-2504 7117

 

Comments

Comments are closed.

Eerste bezichtiging Hengstmarkt 2017

Maandag 14 augustus begint de rondreis door heel Duitsland voor de commissieleden van hm16 het jury corps voor de Trakehner Hengstenkeuring. Gedurende 2 weken zullen ze op 10 plaatsen verdeeld over heel Duitsland zullen ze nieuwe jaargang jonge hengsten bekijken. Hengsten kunnen dan een doorverwijzing krijgen naar de keuring in Oktober. Tijdens deze zelfde reis worden ook de veilingpaarden, merries rijpaarden én veulens geselecteerd. We zijn zeer benieuwd hoe deze jaargang er uit gaat zien! h16veulenkampioenschap. Aan het einde van de rondreis is er een voorlopige lijst van de doorverwezen hengsten. Wie van deze jonge mannen gaat daar in Neumünster de blits maken? In de video hierboven een impressie van de reis van vorig jaar. Heeft u de al in de agenda staan? 19 t/m 22 Oktober 2017 Holstenhalle Neumünster Trakehner Hengstmarkt! hal

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl

a