Kaarten reserveren!

Geplaatst door on 7 september 2017

Al onze leden hebben onlangs een mailtje gekregen met alle informatie over de komende Hengstmarkt oftewel Hengstenkeuring. Mocht u lid zijn en geen mail hebben gekregen laat het ons dan weten, wellicht hebben we een verouderd e-mail adres van u? Heeft u de mail niet gekregen omdat u (nog) geen lid bent maar wilt u wel graag via ons toegangskaarten reserveren dan kan dat natuurlijk ook! Ook dat kunt u ons in een mail laten weten.

De Hengstmarkt start op 19 oktober aanstaande en zal duren tot en met 22 oktober. We zijn ook nu weer net als in alle voorgaande jaren te gast in de Holstenhallen van Neumünster. De vaste Neumünster reizigers weten het, eerst een dag koud buiten om de jonge hengsten op het harde te zien en daarna volgen drie dagen van spanning, sport, competitie en vooral plezier terwijl er bepaald wordt welk van de aangemelde hengsten hun DNA mogen gaan doorgeven aan volgende generaties. Voor een Trakehner liefhebber een evenement wat je eenvoudigweg niet mag missen!

Wilt u alvast weten welke hengsten door de eerste strenge selectie zijn gekomen? In deze  Flyer    kunt u alvast de lijst van paarden, ook de te veilen veulens, fokmerries en rijpaarden zien. Vragen of opmerkingen schroom niet, uw mail krijgt altijd antwoord!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!