TV serie met Trakehners in de hoofdrol

Geplaatst door on 11 oktober 2017

Trakehnerblut

Wir starten in den Tag mit einem Fernseh-Tipp Die neue Serie "Trakehnerblut" ab 2. November auf ServusTV #csiarenanova

Geplaatst door CSI Arena Nova – Indoor Opening op donderdag 5 oktober 2017

Het zal je maar gebeuren, helemaal uit het niets hoor je op een dag dat je een eeuwenoude Stoeterij erft. Een Trakehner Stoeterij nog wel……..

Dat is het gegeven van een TV serie die in november te zien zal zijn bij de Oostenrijkse TV zender Servus TV. Servus is hetzelfde bedrijf wat ons eerder al de prachtige Trakehner docu-film “Des Königs letzte Pferde” bracht. Vorig jaar ging die film tijdens de Hengstenkeuring in de Holstenhallen in premiere. Nu brengt Servus TV, het TV station van Red Bull baas Dietrich Mateschitz een heuze “drama” serie. Het is geen detective verhaal, geen schietpartijen en achtervolgingen maar wel familiedrama, intriges en natuurlijk een liefdesverhaal. Alle paarden op de stoeterij zijn echte Trakehners, zij spelen hun rol net als de acteurs van de serie. Het speelt zich allemaal af op een echte stoeterij maar natuurlijk zijn er ook prachtige natuuropnames te zien, worden paarden gevolgd naar wedstrijden en speelt zich van alles af in de chique familie woning in Wenen. Dat wordt smullen! Vanaf 2 november gaat de serie draaien. Op de Nederlandse kanalen is Servus TV niet te vinden maar via de site van Servus is het wel te zien!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!