Merrie Kampioenschap 3 jarigen

Geplaatst door on 21 oktober 2017

Na al het testosteron van de jonge hengsten is het fijn heel even weg te dromen bij de geweldig mooie merries die van heinde en ver naar Neumünster zijn gekomen om te strijden om de titel Sieger Stute oftewel Kampioensmerrie. Vanuit heel Duitsland maar ook vanuit Oostenrijk en Nederland zijn merries geselecteerd om hier mee te mogen doen.

Uit het Rheinland kwamen de Rheinlandse Sieger Stute Ibiza (Montafon x Songline) en de reservesiegerin

Golden Sunset (Donauruf x Hertug).

Heel erg vrouwelijk en chique is de reservesiegerin van Niedersachsen Hannover de Herakles dochter uit een Caprimond dochter Bella Donna.


Spannend was het tussen de Elfado dochter Krishna  en de Millenium dochter Una Esmeralda. Beide kregen veel bijval van het publiek en beide waren indrukwekkende paarden. Una Esmeralda was Siegerstute van Baden Würtenburg.

Uiteindelijk werd St.Pr u.Pr.St. Krishna de kampioene. Helemaal een Tasdorf product en kampioene van Schleswig Holstein is een ontzettend mooi en vrouwelijk maar toch sportief paard.

Haar kracht zit letterlijk en figuurlijk in de achterhand. Het  geweldig ondertredend en flitsend achterbeen is misschien wel de allerbeste die we gezien hebben. Krishna kan morgen over de veiling bemachtigd worden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!