Linten en winstpunten in het ZZ-Licht

Geplaatst door on 6 november 2017

Aan twee uiteinden van Nederland waren het afgelopen weekend Trakehners in de baan in de klasse ZZ-Licht. In Nieuw Vennep (NH) startte Claire, Ike (v: EH.Kasparow) in twee ZZ-Licht proeven en in Rolde (Dr) werd een regioselectie gehouden waar Aniek Fame (v: Goldschmidt) had ingeschreven.

Claire had behalve Ike nog een paard mee naar Nieuw Vennep en er werd begonnen met de Z dus die was al vroeg op om te vlechten en alles voor te bereiden. Het was koud in Noord Holland, en de baan was verre van ideaal, los rijden was amper mogelijk. Maar Ike deed zijn best ondanks een wat korte voorbereiding. Hij haalde behalve twee oranje linten óók twee winstpunten, dat gaat heel goed!

Aniek kon met Fame maar één proef rijden omdat het ging om een selectiewedstrijd maar ze heeft in die proef wel alles gegeven! Maar liefst 228,5 punt kreeg ze op haar protocol. Dat ligt lekker in lijn met de hopelijke selectie voor de NK Indoor begin maart 2018.
Beide ruiters felicitaties van ons allemaal!

Comments

Comments are closed.

Trakehner evenementen maart 2018

4 maart aanstaande is er een cross training voor Trakehners en leden van TCN. De training wordt gegeven door Chantal Mechgelenbrink en zal plaats vinden in Ede. Daar is een heerlijk terrein voor ieder wat wils van laag tot hoog, met water en op en afsprongen. Echt 'apenkooien' voor paarden dus! Doet u mee? Stuur een mailtje dan sturen we u de details!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl