Linten en winstpunten in het ZZ-Licht

Geplaatst door on 6 november 2017

Aan twee uiteinden van Nederland waren het afgelopen weekend Trakehners in de baan in de klasse ZZ-Licht. In Nieuw Vennep (NH) startte Claire, Ike (v: EH.Kasparow) in twee ZZ-Licht proeven en in Rolde (Dr) werd een regioselectie gehouden waar Aniek Fame (v: Goldschmidt) had ingeschreven.

Claire had behalve Ike nog een paard mee naar Nieuw Vennep en er werd begonnen met de Z dus die was al vroeg op om te vlechten en alles voor te bereiden. Het was koud in Noord Holland, en de baan was verre van ideaal, los rijden was amper mogelijk. Maar Ike deed zijn best ondanks een wat korte voorbereiding. Hij haalde behalve twee oranje linten óók twee winstpunten, dat gaat heel goed!

Aniek kon met Fame maar één proef rijden omdat het ging om een selectiewedstrijd maar ze heeft in die proef wel alles gegeven! Maar liefst 228,5 punt kreeg ze op haar protocol. Dat ligt lekker in lijn met de hopelijke selectie voor de NK Indoor begin maart 2018.
Beide ruiters felicitaties van ons allemaal!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!