Hebben………..hebben!

Geplaatst door on 7 november 2017

Mocht u op zoek zijn naar een cadeau voor een Trakehner liefhebber dan is dit iets wat vrijwel elke “Trakkie”   heel graag wil hebben! Een echt Elandgewei. Er zijn een klein aantal mooie geweien te koop, in Nederland, en dat is niet altijd het geval! Dit exemplaar op de foto is mooi vertakt en lijkt erg op het Trakehner Brandmerk. Een sieraad aan de muur, als je er de ruimte voor hebt! We hebben hier op de redactie ook nog een hele opgezette Elandskop mét gewei zien langs komen, ook te koop,  we worden er allemaal erg hebberig van.
Als u nu uw hoofd breekt over “wat zullen we onder de boom leggen voor onze Trakehner liefhebber/ fokker ”  dan kan de redactie u meer vertellen over dit prachtige cadeau! (zorg wel zelf voor een ruime kerstboom, een elandsgewei heeft een spanwijdte van minstens een meter)

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2017

hm16

KAISER MILTON

is de kampioen van 2017! Nederlands gefokt, in Nederlandse handen én door een Nederlander voorbereid voor de keuring. Neumünster was nooit leuker!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl

a