Hebben………..hebben!

Geplaatst door on 7 november 2017

Mocht u op zoek zijn naar een cadeau voor een Trakehner liefhebber dan is dit iets wat vrijwel elke “Trakkie”   heel graag wil hebben! Een echt Elandgewei. Er zijn een klein aantal mooie geweien te koop, in Nederland, en dat is niet altijd het geval! Dit exemplaar op de foto is mooi vertakt en lijkt erg op het Trakehner Brandmerk. Een sieraad aan de muur, als je er de ruimte voor hebt! We hebben hier op de redactie ook nog een hele opgezette Elandskop mét gewei zien langs komen, ook te koop,  we worden er allemaal erg hebberig van.
Als u nu uw hoofd breekt over “wat zullen we onder de boom leggen voor onze Trakehner liefhebber/ fokker ”  dan kan de redactie u meer vertellen over dit prachtige cadeau! (zorg wel zelf voor een ruime kerstboom, een elandsgewei heeft een spanwijdte van minstens een meter)

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!