In de pers

Geplaatst door on 8 november 2017

In de Hippische pers komen allerlei verhalen naar buiten over Kaiser Milton, de Nederlands gefokte kampioen van de afgelopen Trakehner Hengstenkeuring.

Het verhaal gaat dat de hengst kreupel zou zijn en gereclameerd is bij het Trakehner Verband. Wat er precies speelt en wat de details zijn achter dit verhaal is (nog) niet te achterhalen.
Wat wel een trend lijkt te zijn, de laatste tijd, is dat er met een hoop persbekendheid en druk van buiten af wordt geprobeerd om een dure Kampioenshengst voor een veel lager bedrag in handen te krijgen.
Hoe het ook zij : Duizenden bezoekers in Neumünster hebben de hengst vier dagen bekeken en hem niet een stap kreupel gezien. Hij verliet helemaal rad de keuringsbaan.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2017

hm16

KAISER MILTON

is de kampioen van 2017! Nederlands gefokt, in Nederlandse handen én door een Nederlander voorbereid voor de keuring. Neumünster was nooit leuker!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl

a