In de pers

Geplaatst door on 8 november 2017

In de Hippische pers komen allerlei verhalen naar buiten over Kaiser Milton, de Nederlands gefokte kampioen van de afgelopen Trakehner Hengstenkeuring.

Het verhaal gaat dat de hengst kreupel zou zijn en gereclameerd is bij het Trakehner Verband. Wat er precies speelt en wat de details zijn achter dit verhaal is (nog) niet te achterhalen.
Wat wel een trend lijkt te zijn, de laatste tijd, is dat er met een hoop persbekendheid en druk van buiten af wordt geprobeerd om een dure Kampioenshengst voor een veel lager bedrag in handen te krijgen.
Hoe het ook zij : Duizenden bezoekers in Neumünster hebben de hengst vier dagen bekeken en hem niet een stap kreupel gezien. Hij verliet helemaal rad de keuringsbaan.

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!