Gewonnen!

Geplaatst door on 13 november 2017


Nu het eventingseizoen overal ten einde loopt komen er meer en meer Indoor Eventing wedstrijden. Niet alleen aan onze kant van de oceaan maar ook in bij voorbeeld Canada. Daar tijdens de Royal Winter Fair van Toronto is ook zo’n wedstrijd uitgeschreven. Een parcours met vaste en “gekleurde” hindernissen moet overwonnen worden. Als dat lukt kan de combinatie meteen door met een aantal extra hindernissen die als barrage gelden. Er kan er altijd maar één de beste zijn en in Toronto was dat een Trakehner. De 16 jarige Abbey GS (v: Heling x Marchenstein)  onder Jessica Phoenix was de snelste die zonder fouten het parcours ontworpen door Cpt. Mark Phillips op 1* niveau wist te overwinnen en dus gingen zij met de prijs naar huis!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

info@trakehnercontact.nl