Gribaldi & Grafenstolz weer in de top 10!

Geplaatst door on 28 november 2017


De WBFSH ranking is een lijst met vaderdieren die het meest succesvol zijn met hun nakomelingen in de (internationale) sport. Er wordt voor elke discipline een aparte lijst gemaakt. Zowel in de dressuurranking als in de eventingranking komen we Trakehners tegen. Gribaldi’s naam staat op de dressuurlijst op nummer 4. Grafenstolz staat op de eventing ranking op 10. Dat is toch weer een geweldige prestatie voor dieren uit een klein stamboek als de Trakehner om deze plaats vast te houden!

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!