Gribaldi & Grafenstolz weer in de top 10!

Geplaatst door on 28 november 2017


De WBFSH ranking is een lijst met vaderdieren die het meest succesvol zijn met hun nakomelingen in de (internationale) sport. Er wordt voor elke discipline een aparte lijst gemaakt. Zowel in de dressuurranking als in de eventingranking komen we Trakehners tegen. Gribaldi’s naam staat op de dressuurlijst op nummer 4. Grafenstolz staat op de eventing ranking op 10. Dat is toch weer een geweldige prestatie voor dieren uit een klein stamboek als de Trakehner om deze plaats vast te houden!

Comments

Comments are closed.

TCN wenst u fijne Feestdagen

hm16

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl

a