Selectie Zuid Holland, Oranje linten!

Geplaatst door on 26 november 2017

Geen foto’s van de paarden maar gelukkig weten we hoe de twee Trakehners, die vandaag eerste selectie hebben gereden voor de Regio Zuid Holland, er uit zien. Ike en Claire hebben daar de eerste selectie gereden voor het ZZ-Licht, direct na haar moest Kimberley Roodenburg met Golden Focus de baan in voor haar Z1 proef. Ze hebben daar in Bodegraven even flink reclame gemaakt voor ons ras!

Beide paarden haalden een oranje lint, Ike zelfs twee! Maar behalve winstpunten, medailles en oranje linten was er nog een “prijs” helaas is het nét niet leesbaar op de foto maar op de protocol van Ike staat geschreven  “Symphatieke Combinatie”  &  “Paard is een Happy Athlete!”     Daar kan je als ruiter toch alleen maar heel erg blij van worden? Dat is Claire dus ook! Gefeliciteerd!

Kimberley doet er niet veel voor onder, zij krijgt naast “Sympathieke Combinatie” een “netjes gereden” van de jury én een oranje lint.  Beide combinaties hebben nog een selectie voor de boeg. Op 10 december aanstaande starten ze weer, dan in Hazerswoude-Dorp. Als dat ook goed gaat dan wordt het starten op de Regio, spannend!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2018

logotcn U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!