Zauberreigen loopt een hele beste 50 dagen test

Geplaatst door on 28 november 2017


Als de enige Trakehner nam de schimmelhengst Zauberreigen (Rheinklang x Interconti) deel aan de 50 dagen test voor springgericht gefokte hengsten van Schlieckau. Hij deed het heel goed tussen de springers van alle andere rassen. Zauberreigen, de reserve winnaar van de Hengstmarkt 2016, haalde een totaal score van 8.09! Dat cijfer kwam tot stand door scores van bijvoorbeeld een 9 voor karakter, werkwilligheid een 8,5, draf 8, galop 8, rittigkeit 9, temperament een 8. Super punten!

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!