Zauberreigen loopt een hele beste 50 dagen test

Geplaatst door on 28 november 2017


Als de enige Trakehner nam de schimmelhengst Zauberreigen (Rheinklang x Interconti) deel aan de 50 dagen test voor springgericht gefokte hengsten van Schlieckau. Hij deed het heel goed tussen de springers van alle andere rassen. Zauberreigen, de reserve winnaar van de Hengstmarkt 2016, haalde een totaal score van 8.09! Dat cijfer kwam tot stand door scores van bijvoorbeeld een 9 voor karakter, werkwilligheid een 8,5, draf 8, galop 8, rittigkeit 9, temperament een 8. Super punten!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl