High Motion gooit hoge ogen

Geplaatst door on 30 november 2017


Ook in Adelheidsdorf is de 50 dagen test van de hengsten afgelopen. De winnaar van de test was de 5 jarige High Motion (afst: Saint Cyr x Summertime)  hij haalde een totaal cijfer van 8,84. Wat het hoogste was van alle 31 hengsten die mee deden aan deze test. Dat zijn hengsten van allerlei rassen die hun 50 dagen test in Adelheidsdorf hebben afgelegd.

Zijn hoge score kwam tot stand naar aanleiding van een hele mooie rapportlijst! Temperament 9,5, karakter 9,5, werkwilligheid 9,5 ,Draf 8.5, galop 8.5, stap 9, rittigkeit 9, gedrag bij de sprong 8.5, algehele indruk 9, cijfer van de testruiter  9, eigenlijk kan het gewoon niet beter! (de bewegende beelden zijn van de tussentest, halverwege de 50 dagen)
In dezelfde test liep ook Hopkins, de 6 jarige schimmel van Hofrat uit een Artistic Rock moeder. Ook hij haalde hele mooie cijfers!  Totaal cijfer van 8,15, met scores als: Temperament 9, karakter  9, werkwilligheid 9, draf 8, 5, galop 8, stap 7.5, rittigkeit 8, gedrag bij sprong 8, algehele indruk 8.5 cijfer van de testruiter 8. Zeker ook een lijst om trots op te zijn!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl