High Motion gooit hoge ogen

Geplaatst door on 30 november 2017


Ook in Adelheidsdorf is de 50 dagen test van de hengsten afgelopen. De winnaar van de test was de 5 jarige High Motion (afst: Saint Cyr x Summertime)  hij haalde een totaal cijfer van 8,84. Wat het hoogste was van alle 31 hengsten die mee deden aan deze test. Dat zijn hengsten van allerlei rassen die hun 50 dagen test in Adelheidsdorf hebben afgelegd.

Zijn hoge score kwam tot stand naar aanleiding van een hele mooie rapportlijst! Temperament 9,5, karakter 9,5, werkwilligheid 9,5 ,Draf 8.5, galop 8.5, stap 9, rittigkeit 9, gedrag bij de sprong 8.5, algehele indruk 9, cijfer van de testruiter  9, eigenlijk kan het gewoon niet beter! (de bewegende beelden zijn van de tussentest, halverwege de 50 dagen)




In dezelfde test liep ook Hopkins, de 6 jarige schimmel van Hofrat uit een Artistic Rock moeder. Ook hij haalde hele mooie cijfers!  Totaal cijfer van 8,15, met scores als: Temperament 9, karakter  9, werkwilligheid 9, draf 8, 5, galop 8, stap 7.5, rittigkeit 8, gedrag bij sprong 8, algehele indruk 8.5 cijfer van de testruiter 8. Zeker ook een lijst om trots op te zijn!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!