“Hart” versterking in gure dagen

Geplaatst door on 1 december 2017

Brrrr, wat is het koud. Bent u ook nog niet gewend aan de koude temperaturen buiten? De winter is nog niet eens echt losgebarsten maar vandaag is al zo’n dag waarop een beetje “hartversterking” in de vorm van een alcoholische versnapering er zeker in gaat! (met mate uiteraard) Als we dat doen, dan doen we dat in stijl! Met Trakehner Blut. Dit drankje heeft natuurlijk niks met bloed te maken maar is gewoon een lekker bittertje om de kou te verjagen. Flessen met Trakehner Blut zijn in meerdere maten verkrijgbaar, vast ook één die onder uw kerstboom of op de pakjesboot van de Sint past!

Comments

Comments are closed.

TCN wenst u fijne Feestdagen

hm16

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl

a