in een hoekje, met een boekje

Geplaatst door on 3 december 2017

Omdat we midden in het cadeau seizoen zitten, weer een tip van TCN. Trakehner liefhebbers zijn natuurlijk paarden liefhebbers. Een boek is voor deze doelgroep altijd een goed idee! Er zijn prachtige Trakehner boeken te koop maar natuurlijk is er nog veel meer op de markt. Voor alle leeftijden is er iets waar het paardenhart sneller van gaat kloppen. Trakehner boeken zijn er in Duits en in het Engels, dat gaat ook op voor de boeken van bijvoorbeeld Ingrid Klimke. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel boeken in het Nederlands, boeken over longeren, trainen, rijden, verzorgen. En voor de jonge Trakehner fans zijn er ook geweldige avonturen met pony’s boeken. In deze “interactieve” tijd is het nog steeds heerlijk om even te genieten met een boekje, in een hoekje.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2018

logotcn U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!