in een hoekje, met een boekje

Geplaatst door on 3 december 2017

Omdat we midden in het cadeau seizoen zitten, weer een tip van TCN. Trakehner liefhebbers zijn natuurlijk paarden liefhebbers. Een boek is voor deze doelgroep altijd een goed idee! Er zijn prachtige Trakehner boeken te koop maar natuurlijk is er nog veel meer op de markt. Voor alle leeftijden is er iets waar het paardenhart sneller van gaat kloppen. Trakehner boeken zijn er in Duits en in het Engels, dat gaat ook op voor de boeken van bijvoorbeeld Ingrid Klimke. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel boeken in het Nederlands, boeken over longeren, trainen, rijden, verzorgen. En voor de jonge Trakehner fans zijn er ook geweldige avonturen met pony’s boeken. In deze “interactieve” tijd is het nog steeds heerlijk om even te genieten met een boekje, in een hoekje.

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!