Er komt weer een TCN clinic!

Geplaatst door on 6 december 2017


Deze keer organiseert uw TCN een proefgerichte clinic. Wat is dat precies? Nou het gaat als volgt: Er komt een goede instructeur die tevens jurylid is. De ruiters gaan met hun paarden een proef rijden, op hun eigen niveau, het jurylid spreekt dan, gedurende de proef, de commentaren en tips hardop uit. Als de combinatie dan iemand bij zich heeft die de proef op de camera met geluid vastlegt dan kan de ruiter enorm veel leren van zo’n clinic! Na de proef wordt alles besproken en volgt er een les met aandacht voor de punten die tijdens de proef naar voren zijn gekomen. Niet alleen tips en instructie van een goede instructeur maar ook ingesproken commentaar tijdens de proef van de jury zodat je precies weet waar er nog verbetering te halen valt! Zeer de moeite waard voor ieder niveau!

In het aankomende kersverse jaar gaan we op 11 februari deze proefgerichte clinic houden, natuurlijk op onze eigen thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. De clinic is opengesteld voor iedereen die lid is van TCN of die een Trakehner tot zijn beschikking heeft.
De clinic wordt gegeven door Ruud Schaeffer, zelf een subtop jurylid en in het verleden ook actief dressuurruiter tot in de hoogste klasse. Momenteel is hij actief bezig met het jureren, het geven van lessen en het geven van clinics, en zijn andere passie, de kunst.

Kosten en aanmelden
Zoals hierboven al is beschreven is de clinic opengesteld voor leden van het TCN of mensen die de beschikking hebben over een Trakehner. Mochten wij niet genoeg deelnemers kunnen werven zullen wij de clinic openstellen voor ruiters met een halve Trakehner (een paard met maar één Trakehner ouder)

Voor deze clinic kan je kiezen uit twee opties
1: 30 minuten is 30 euro
2: 45 minuten is 45 euro

Aanmelden kan via jeugdtcn (apestaartje) gmail. com o.v.v. je naam, naam van het paard, het niveau waarop je rijdt en welke optie je kiest.
Inschrijven kan tot 1 februari 2018. Wanneer er na deze datum wordt afgemeld blijven de kosten verschuldigd.
Schrijf je snel in want VOL=VOL.

Toeschouwers zijn welkom! Wanneer je niet mee kan rijden ben je altijd welkom om te komen kijken naar de Trakehners in de baan en maken wij er met z’n alle een gezellige dag van!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2018

logotcn U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!