TSF Dalera BB laat alle andere achter zich

Geplaatst door on 18 december 2017


In de inloopproef van vrijdag was Dalera, de Easy Game dochter van Jessica von Bredow- Werndl, al te sterk voor de andere deelnemers. In de finale was dat ook zo. Dorothee Schneider en haar Faustes wist zich naar een tweede plaats te rijden, wat de derde plek betekende voor Franziscus en Ingrid Klimke. Dalera liet een magnifieke proef zien die ook nu weer ruim 3% meer opbracht dan de nummer twee. Met 76,72% heeft Dalera eens te meer bewezen klaar te zijn voor het grote werk. Wellicht zien we haar al gauw terug in de FEI Grand Prix proeven.

Comments

Comments are closed.

Trakehner evenementen februari 2018

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl