Veelzijdige Trakehners

Geplaatst door on 20 december 2017


Een ieder die Trakehners een beetje kent weet van de verbinding tussen Elanden en Trakehners. Het brandmerk is een gestileerd elandgewei, in het gebied waar de Trakehner sinds de 18de eeuw gefokt wordt leefde een groot Elandras met een 6 takkig gewei. Trakehners zijn lange tijd alleen als dressuurpaard gezien maar steeds meer komt in zicht dat Trakehners veel meer kunnen dan alleen excelleren tussen de hekjes, ze kunnen ook heel goed springen! De redactie van de TCN website heeft nu bewijs gevonden waar dat veelzijdige talent vandaan komt. Elanden zijn ook zo handig!

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!