Veelzijdige Trakehners

Geplaatst door on 20 december 2017


Een ieder die Trakehners een beetje kent weet van de verbinding tussen Elanden en Trakehners. Het brandmerk is een gestileerd elandgewei, in het gebied waar de Trakehner sinds de 18de eeuw gefokt wordt leefde een groot Elandras met een 6 takkig gewei. Trakehners zijn lange tijd alleen als dressuurpaard gezien maar steeds meer komt in zicht dat Trakehners veel meer kunnen dan alleen excelleren tussen de hekjes, ze kunnen ook heel goed springen! De redactie van de TCN website heeft nu bewijs gevonden waar dat veelzijdige talent vandaan komt. Elanden zijn ook zo handig!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2018

logotcn U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!