Fame weer stapje dichterbij de regio

Geplaatst door on 3 januari 2018


Het jaar is nog maar net begonnen en de eerste wedstrijden zijn alweer verreden. Zo ook weer een selectie voor de Drentse regio kampioenschappen. Natuurlijk was Aniek met Fame erbij! In de klasse ZZ-Licht haalde ze 226,5 punten wat haar een hele mooie uitgangspositie geeft om ook de laatste selectie te starten en hopelijk in februari op de regio te mogen starten. Deze selectie werd in Beilen gereden. Daar had Fame op de valreep van 2017 al de sterren van de hemel gelopen tijdens een demonstratie Kür. Beilen kent het “Hartje van Drenthe Indoor concours”  waar altijd van alles om heen wordt georganiseerd, ook deze demo Kür rijden. Fame heeft daar mega reclame gemaakt voor ons ras. Ze bleef haar mooie benen maar in de lucht gooien op de maat van de muziek! Het was genieten! Op de site van Aniek zijn misschien wel bewegende beelden te vinden?

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2018

logotcn U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!