Bundesturnier Hannover 2018

Geplaatst door on 4 januari 2018Nu de goede voornemens nog voor in uw gedachten zitten willen we meteen het Bundesturnier in Hannover weer even onder de aandacht brengen! We gaan weer met een Nederlandse delegatie naar dit geweldige Trakehner evenement en we rekenen er op dat u allen mee gaat!Een ieder die een Trakehner onder het zadel heeft (moet een 100% Trakehner zijn) kan mee doen aan dit evenement. Een echt meerdaags buitenlands concours maar je hoeft er niet voor in een kader te zitten!

Het Bundesturnier is eigenlijk een Trakehner kampioenschap. Alle disciplines van dressuur tot aangespannen komen aan bod in dit zomer concours. Het speelt zich allemaal af in het stadspark van Hannover waar stallen zijn ingericht en banen zijn uitgezet. Er is een geweldig gezellig strodorp en er zijn Trakehners, meer Trakehners dan u ooit op een andere plek bij elkaar zult zien. tot wel 300! En u, u kunt mee doen! De voorinschrijving van het concours is al online gezet dus u kunt al kijken welke klasse voor u geschikt is. Het is wel een echt Duitse inschrijving dus we kunnen ons zo voorstellen dat u vragen heeft bij het lezen van dat document. Daar hebben we wat op gevonden! Na de clinic, die TCN organiseert op 11 februari in Woudenberg, zullen we een presentatie houden met veel ruimte voor vragen. Daar kunt u alles aan ons vragen wat u maar wilt! We zullen daar uitleggen hoe het allemaal werkt, wat er allemaal mogelijk is!
Het is niet mogelijk om op “papier” te zetten hoe leuk Hannover is. Het team gevoel, de paarden in hun tijdelijke stal die het ook allemaal leuk hebben, de gezellige sfeer van dit evenement, het is té leuk om uit te leggen. Het is hoe dan ook de moeite waard om te komen!

Staat 11 februari al in uw agenda? Clinic & Hannover, als dat er in staat, dan klopt het. En nu u uw agenda toch open heeft, 5 t/m 8 juli 2018, Bundesturnier Hannover! Genoteerd!

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!