Trakehner Blut komt iets dichterbij

Geplaatst door on 5 januari 2018


Servus TV is een zender die de meeste van ons niet kunnen zien. Het zit niet in de standaard pakketten van onze Nederlandse providers en zelfs als je een uitgebreid pakket hebt met 100 of meer zenders zult u daar waarschijnlijk geen Servus TV tegenkomen. Servus TV is een Oostenrijkse zender die ooit begon als hobby van Red Bull (geeft je vleugels) voorman Dietrich Mateschitz in het leven is geroepen en die hele mooie TV programma’s maakt. Servus heeft vorig jaar de serie “Trakehner Blut”  gemaakt. Een mooi verhaal vol macht, geld, liefdes en intriges, allemaal ingrediënten voor een heerlijk avondje TV. In Oostenrijk is de serie erg goed bevallen. De Duitse zender ARD heeft dat gezien en heeft de serie aangekocht. Zij gaan de serie nu ook uitzenden. Bij ARD gaat de serie alleen een andere naam hebben. Daar zal het te zien zijn onder de naam “Gestüt Hochstetten“.  ARD is een zender die voor veel Nederlanders wel benaderbaar is. In de meeste pakketten zitten wat Duitse zenders en met een beetje geluk zit de ARD in uw pakket en kunt u vanaf 20 januari aanstaande om 20:15 uur, op de zaterdagavond! zien. De serie zal in 4 delen van 90 minuten worden uitgezonden.  (ARD op Ziggo kanaal 54, KPN iTV kanaal 44)

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!