In kostuum gewonnen

Geplaatst door on 16 januari 2018


Hirtentanz
staat bekend om zijn kleur en om het feit dat hij aan zijn kinderen soms wonderbaarlijke blessen en aftekeningen kan geven. Dat feit moet meegespeeld hebben toen Philip Hartmann zijn zwarte hengst inschreef voor de gekostumeerde springproef van Münster afgelopen weekend. Zelf ging Philip gekleed als rapper Cro (die voooral in Duitsland wereldberoemd is) compleet met een panda masker de baan in maar ook Hirtentanz was als pandabeer getekend. Zwarte voeten, wit lijf, zwarte ringen om de ogen, het hele plaatje was compleet! Hij sprong ook nog eens heel goed,als altijd,  maar de hoogste prijs was deze keer toch voor het kostuum.

Ingrid Klimke was ook van de partij voor deze voor haar thuiswedstrijd, ze was zelf in zwart wit en ook Parmenides was van voor tot achter zwart wit gestreept. Natuurlijk waren er ook cowboys en indianen, de onvermijdelijke baby te paard maar niemand kon tippen aan het panda kostuum van Hirtentanz!

*Panda: Foto: © Fotodesign Feldhaus ** Zebra: © Jürgen Peperhowe

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!