Crossen

Geplaatst door on 24 januari 2018

Het is weer onstuimig buiten. De wind trekt aan de takken en is soms zo sterk dat er een boom om gaat. Als zo’n omgewaaide op de weg of in de tuin liggen is dat verre van leuk maar als ze in het bos liggen…… kan je er over heen springen! Dat zette ons aan het denken over de Crosstrainingen.



Wat TCN graag wil doen is; enthousiaste ruiters en hun paarden de kans geven om een serie crosstrainingen te volgen. We gaan dan in groepsverband elke training naar een ander terrein waar ruiter en paard steeds nieuwe uitdagingen tegen komen en zo veel leren over de samengestelde wedstrijdsport. We willen deze lessenserie graag doen in combinatie met de KNHS regiotrainingen.

TCN leden krijgen korting maar niet leden mogen uiteraard ook mee doen, zij komen alleen niet in aanmerking voor korting. Als je je nog niet aangemeld hebt  naar aanleiding van de eerder deze week verstuurde mail, of je hebt de mail niet ontvangen neem dan even contact op? Zo kunnen we een inventarisatie maken of we TCN/Trakehner groep kunnen maken. De trainingen zullen al snel gaan beginnen dus wacht niet met je mailtje!  De datum van de eerste les zal afhankelijk zijn van de conditie van de bodem. Er wordt tijdens de lessen niks gevraagd wat een combinatie nog niet kan. De instructeurs zijn goed opgeleide mensen die verstand hebben van de sport en de combinaties goed kunnen begeleiden.



Wat wel echt noodzakelijk is om mee te doen aan de lessen is: een helm, een bodyprotector en als het even kan een spring of veelzijdigheidszadel. De benen van het paard hebben ook bescherming nodig. U heeft niet meteen de duurste cross beschermers nodig. Goede pijpkousen voor de voor en de achterbenen gaat ook prima! Bandages raden we af, er zal ook door water gereden worden wat de benen onnodig zwaar zou maken.



Laat ons weten of u interesse hebt om mee te doen? Mocht je vragen hebben over de lessen of over andere zaken rond deze crosstrainingen dan kunt u altijd bij ons terecht. Via de contactpagina kunt u ons te allen tijde bereiken.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!