Jumping goed voor Unee BB

Geplaatst door on 29 januari 2018

In Amsterdam was het afgelopen weekend een komen en gaan van paardenmensen, allemaal onderweg naar de RAI om te genieten van topsport, top paarden sport!

Wie er ook genoten heeft was Jessica von Bredow-Werndl. Zij had voor de grote prijs van Amsterdam haar Unee BB meegebracht. Die deed het in die klasse de Grand Prix heel goed. Ze zegt er zelf over op haar Facebook pagina: Zo cool! 3de plaats met meer dan 81%  in de Wereldbeker Kür op muziek in een krankzinnig zwaar startersveld. Het was nog niet simpel om Unee BB bij de les te houden, hij vond Weihegold (de merrie van Isabell Werth) woest aantrekkelijk en was daarnaast behoorlijk opgewonden dat er twee andere hengsten aanwezig waren (Damsey – Helen Langehanenberg en Glock’s Zonik met Edward Gal)
Toen we de hoofdbaan in mochten was hij meteen weer helemaal bij de les en heeft hij het fantastisch gedaan! Ik ben ongelooflijk enthousiast en trots over de topvorm waar Unee in verkeerd!


Amsterdam was top!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!