Ike heeft de punten binnen voor het ZZ Zwaar

Geplaatst door on 30 januari 2018

Claire heeft nooit eerder kampioenschappen gereden. Nu moest het er toch een keer van komen. Eerst al kringkampioenschap, dat ging goed dus dan op naar het regiokampioenschap. En ook dat ging goed! Als je dan ook nog eens voor het eerst een Kür rijdt op ZZ-Licht niveau dan zou je toch zeggen dat je genoeg primeurs op een dag hebt.
“Het was puur genieten” zegt Claire over haar zwarte Ike, “hij liep super, stond goed aan de hulpen en deed alles wat ik vroeg. Heerlijk gereden”. In de eerste proef meteen mijn punten aantal gehaald zodat ik over mag stappen naar de ZZ Zwaar, mijn dag kan niet meer stuk!

De kür, die als finale proef telde, ging erg goed. Ik reed die voor het eerst, het is een Z Kür die ik zelf heb moeten ombouwen naar een ZZ Licht Kür maar dat heeft de jury denk ik niet gemerkt. Alle onderdelen zaten er in en Ike danste op de muziek van Tina Turner. Want ja als je dan een Ike hebt dan is de muziek keuze natuurlijk niet moeilijk, dan halen we Tina erbij! In februari gaan we lekker tandje terug en naar de TCN clinic. Dan in maart gaan we ZZ- Zwaar starten, ik kan bijna niet wachten!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!