Plaats vrijgekomen!

Geplaatst door on 4 februari 2018


Vanwege een afmelding voor de clinic van volgende week is er een plaatsje vrijgekomen. Wil je mee doen, kan je zondag 11 februari in Woudenberg zijn, én heb je een Trakehner, (een halve of een hele) grijp dan deze kans! Je kan mee doen in een proefgerichte clinic, instructie van een jurylid/ instructeur die je tips geeft over proefrijden en over het hoogst haalbare uit je proef halen! Kan op elk niveau! Alleen zelf een “cameraman”  mee brengen zodat je de proef en de tips op video kan vast leggen voor later. Leerzaam en leuk! Mailtje naar TCN (zie contactpagina voor adres) dan hoor je meteen of jij het bent geworden die nog mee kan doen. Wie het eerst mailt is de gelukkige!

Comments

Comments are closed.

Trakehner evenementen maart 2018

4 maart aanstaande is er een cross training voor Trakehners en leden van TCN. De training wordt gegeven door Chantal Mechgelenbrink en zal plaats vinden in Ede. Daar is een heerlijk terrein voor ieder wat wils van laag tot hoog, met water en op en afsprongen. Echt 'apenkooien' voor paarden dus! Doet u mee? Stuur een mailtje dan sturen we u de details!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl