Plaats vrijgekomen!

Geplaatst door on 4 februari 2018


Vanwege een afmelding voor de clinic van volgende week is er een plaatsje vrijgekomen. Wil je mee doen, kan je zondag 11 februari in Woudenberg zijn, én heb je een Trakehner, (een halve of een hele) grijp dan deze kans! Je kan mee doen in een proefgerichte clinic, instructie van een jurylid/ instructeur die je tips geeft over proefrijden en over het hoogst haalbare uit je proef halen! Kan op elk niveau! Alleen zelf een “cameraman”  mee brengen zodat je de proef en de tips op video kan vast leggen voor later. Leerzaam en leuk! Mailtje naar TCN (zie contactpagina voor adres) dan hoor je meteen of jij het bent geworden die nog mee kan doen. Wie het eerst mailt is de gelukkige!

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!