Sportproeven voor hengsten

Geplaatst door on 7 februari 2018


Deze week wordt er gestart met de sportproeven voor jonge hengsten. Gisteren al zijn er jonge hengsten aangeleverd voor hun testen. Er is al begonnen aan de testen voor paarden die getest worden als springpaard en vanaf 13 tot 15 februari komen de proeven hengsten die de dressuur kant op gaan aan de beurt. Onder deze laatste groep vinden we namen als:  Fellini, First Sight, His Moment, Intarsio, Kacyro en Speedway.

Natuurlijk moeten niet alleen Trakehner hengsten deze testen lopen, dat moeten alle jonge gekeurde hengsten. Wat nieuw is is dat ClipMyHorse bij de examendagen aanwezig zal zijn en de testen op hun kanaal uitzendt. Dus wilt u het examen zien maar kunt u niet aanwezig zijn in Duitsland tijdens de examendag dan is het  mogelijk om thuis naar de paarden te kijken!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

vuurwerk

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!