Sportproeven voor hengsten

Geplaatst door on 7 februari 2018


Deze week wordt er gestart met de sportproeven voor jonge hengsten. Gisteren al zijn er jonge hengsten aangeleverd voor hun testen. Er is al begonnen aan de testen voor paarden die getest worden als springpaard en vanaf 13 tot 15 februari komen de proeven hengsten die de dressuur kant op gaan aan de beurt. Onder deze laatste groep vinden we namen als:  Fellini, First Sight, His Moment, Intarsio, Kacyro en Speedway.

Natuurlijk moeten niet alleen Trakehner hengsten deze testen lopen, dat moeten alle jonge gekeurde hengsten. Wat nieuw is is dat ClipMyHorse bij de examendagen aanwezig zal zijn en de testen op hun kanaal uitzendt. Dus wilt u het examen zien maar kunt u niet aanwezig zijn in Duitsland tijdens de examendag dan is het  mogelijk om thuis naar de paarden te kijken!

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!