Starlijst zondag bijgewerkt

Geplaatst door on 10 februari 2018

Carnaval zorgt er voor dat “het zuiden”  verstek laat gaan voor alle ‘niet carnaval gerelateerde’ evenementen wat maakt dat we een kleine club enthousiastelingen over hebben met wie we de clinic gaan doen. Afhankelijk van het weer zullen we binnen dan wel buiten rijden. Het lijkt een mooie frisse februari-dag te worden, wij hebben we zin in!



De startlijst zoals deze er nu uit ziet.

Tijd: Naam: Naam paard: Klasse: 30/45 min.
10:00 Lotte Luigjes Herbstgraf M2 (19) 45 min.
10:45 Laura de Barse Kesse Deern L1 (10) 45 min.
11:30 Rubia Akse Mirakel B (5) 30 min.
12:00 Pauze /  Info Hannover in de kantine
12:45 Valerie v.d. Eerenbeemt Oleotta B (6) 30 min.
13:15 Deborah Meuffels Baila’s Binti M2 (21) 30 min.
13:45 Rubia Akse Ghilana L2 (14) 30 min.
14:15 Foekje ten Cate Guno MP L2 (11) 45 min.

15:00     naar buiten  Z-Ring + Pauze

15:15 Deborah Meuffels Golden Surprise Z1 30 min.
15:45 Kimberly Roodenburg Golden Focus Z1 (24) 30 min.
16:15 Claire Verheijen Ike ZZ-Zwaar (37) 45 min.

 

Mochten er nog wijzigingen zijn dan staat dat zo snel mogelijk hier op de site!

Comments

Comments are closed.

Trakehner evenementen maart 2018

4 maart aanstaande is er een cross training voor Trakehners en leden van TCN. De training wordt gegeven door Chantal Mechgelenbrink en zal plaats vinden in Ede. Daar is een heerlijk terrein voor ieder wat wils van laag tot hoog, met water en op en afsprongen. Echt 'apenkooien' voor paarden dus! Doet u mee? Stuur een mailtje dan sturen we u de details!

Trakehners zijn 'gewoon' heel bijzonder!

Vragen over Trakehners, over Trakehner Contact, over de Sport en Stamboekdag of over het stamboek in het algemeen kunt u mailen naar: info@trakehnercontact.nl