Pak de agenda er even bij

Geplaatst door on 20 maart 2018

Door verschuivingen in de Trakehner agenda in Duitsland, gaan we voor de Nederlandse Trakehner evenementen ook een kleine aanpassing doen.  Mede door de veranderde datum van het Trakehner Bundesturnier zijn wat weekenden zo vol met Trakehner bezigheden dat we hebben moeten besluiten om een paar veranderingen door te voeren.

Onze eigen TCN stamboekdag is in het weekend direct na het Bundesturnier in Hannover. Om de sporters, waarvan een groot aantal mee gaat naar Hannover, toch mee te kunnen laten doen aan het TCN clubkampioenschap gaan we de stamboekdag en de sportdag los koppelen van elkaar. De stamboekdag blijft staan op de al eerder aangegeven datum van 15 juli 2018. De sportdag gaan we over de zomer heen tillen en gaat in september plaats vinden.

Zo komen we met de sportdag niet in de war met de KNHS regio-selecties en vakanties.
De stamboekdag zal dus wel gewoon plaats vinden op de datum die we gereserveerd hadden, de precieze datum van de TCN sportdag gaat u nog van ons horen.

De agenda op de website is, zover de data bekend zijn, weer helemaal bijgewerkt. Als er meer details bekend worden houden we u, als altijd, op de hoogte.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!