Treffer weer in de prijzen

Geplaatst door on 22 maart 2018


Mathilde heeft haar Fleur’s Treffer (v: Lowelas) weer meegenomen naar een wedstrijd in Beuningen. Ook daar startte het koppel in de Prix St. George. Juryleden Joyce Heuting en Mattie Boomaars konden niet alleen punten kwijt op de protocol maar ook een mooie opmerking. Treffer gaat goed! Hij zorgt dat ons ras in de uitslagen genoemd wordt! Mogen we heel trots op zijn. Mathilde werd tweede met 65,81% en is daar heel blij mee. “Het is gewoon altijd een feest om hem te rijden, hij wil altijd en doet altijd zijn uiterste best, fijn dier”!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!