Had u het al gezien?

Geplaatst door on 24 maart 2018

Als u met Trakehners fokt dan wilt u natuurlijk van alles kunnen vinden over de hengsten waar u als fokker gebruik van kunt maken. Daar is het Hengstverteilungsplan voor. Daarvan krijgt u als lid van het Trakehner Verband elk jaar een papieren versie thuis gestuurd. Maar er is ook een online versie inzichtelijk voor iedereen op de site van het verband.

Nu de site van het Verband helemaal vernieuwd is zien we steeds meer onderdelen die aangepast zijn. Het hengstverteilungsplan, kortweg het HVP, heeft ook een metamorfose ondergaan.Als u gaat naar de site van het Verband op Trakehner-Verband.de (of klikt op het plaatje hierboven) en dan kiest voor Trakehner in de bovenste menubalk. Dan kunt u daaronder kiezen voor Hengste en vervolgens voor Hengstverteilungsplan. Klik vervolgens op de foto van het beeld van Tempelhütter op het woordje Trakehner dan wordt u naar de hengstenpagina geleid.

Daar kunt u klikken op “zum online Hengstverteilungsplan”
Dan ziet u de nieuwe indeling van het HVP. Meteen een foto erbij. Er is op dit moment keuze uit maar liefst 168 hengsten!Als u klikt op de naam van de hengst waar u meer over wilt weten kunt u alle details over hem vinden, dekgeld, dekstation, sportresulaten etc. Let op! U bent zo maar een uur aan het rondstruinen! Er is ook zo veel leuks!

 

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!