Op visite én vergaderen

Geplaatst door on 4 mei 2018


Geen woord wat beter past bij ons Trakehner ras dan “traditie”. Ook TCN heeft zo zijn tradities, één daar van is de jaarvergadering. Dat is nooit alleen maar een gezellig samenzijn om het jaar door
te nemen, het is altijd een beleving. We combineren ook dit jaar de jaarvergadering met een leuk evenement.

Dit jaar gaan we op visite bij Anky!
Het prachtige bedrijf in Erp is al een belevenis op zich om te bezoeken maar er komt natuurlijk nog bij dat Anky net als wij een echte Trakehner fan is.
Na een bezoek aan Anky gaan we in Erp een gezellige restaurant op zoeken om daar met zijn allen te eten en vervolgens onze leden/jaarvergadering te houden.

Bent u (nog) geen lid van Trakehner Contact Nederland maar wilt u als liefhebber van de Trakehner dit toch allemaal mee maken, dat kan! Neem contact op met TCN, stuur ons een mail. We sturen graag de details toe! De jaarvergadering is gepland voor vrijdag 18 mei en begint om 16:00 uur in Erp. (tussen Veghel en Gemert) Om zeker te zijn dat er ruimte is voor u is het nodig eerst aan te melden voor dit evenement. We willen voor uiterlijk 13 mei weten met hoeveel personen we op u kunnen rekenen. Op de contact pagina van onze site kunt u onze contactgegevens vinden.

Dit is nog eens een vergadering die u echt niet wilt missen!

*Leden van TCN hebben al een mail ontvangen per mail, heeft u de mail niet binnen gekregen?  Laat het ons weten!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

vuurwerk

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!