De tijd dringt!

Geplaatst door on 10 mei 2018


Het is al bijna zo ver! Volgende week vrijdag houden we onze jaarvergadering. Vrijdag 18 mei (dat is de vrijdag vóór Pinksteren) hebben we gepland om eerst een heel interessant bezoek te brengen aan Anky en daarna te gaan eten en vergaderen in Erp. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen maar we missen nog wel wat namen! Stuur een bericht, bel, app, laat een duif het bericht brengen, of stuur rooksignalen dat u ook mee gaat! Dan kunnen we zorgen dat het restaurant weet hoeveel stoelen er klaar moeten staan. Graag willen we uiterlijk aanstaande zondag (moederdag) uw bericht op de lijst hebben staan zodat we weten dat we op u kunnen rekenen. Niet vergeten! 18 mei aanstaande, 16:00 uur, bezoek aan Anky daarna TCN vergadering in Erp.

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!