De tijd dringt!

Geplaatst door on 10 mei 2018


Het is al bijna zo ver! Volgende week vrijdag houden we onze jaarvergadering. Vrijdag 18 mei (dat is de vrijdag vóór Pinksteren) hebben we gepland om eerst een heel interessant bezoek te brengen aan Anky en daarna te gaan eten en vergaderen in Erp. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen maar we missen nog wel wat namen! Stuur een bericht, bel, app, laat een duif het bericht brengen, of stuur rooksignalen dat u ook mee gaat! Dan kunnen we zorgen dat het restaurant weet hoeveel stoelen er klaar moeten staan. Graag willen we uiterlijk aanstaande zondag (moederdag) uw bericht op de lijst hebben staan zodat we weten dat we op u kunnen rekenen. Niet vergeten! 18 mei aanstaande, 16:00 uur, bezoek aan Anky daarna TCN vergadering in Erp.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

vuurwerk

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!