Trakehners in de prijzen in Mannheim

Geplaatst door on 11 mei 2018


Antje Hell en haar voshengst Edberg TSF zijn in Mannheim voor het eerst de baan ingegaan voor een echte CDI Grand Prix. In de Kür stonden ze nét naast het podium, op een 4de plek, maar voor zo’n debuut is dat heel knap!

Op die zelfde wedstrijd zien we meer bekende namen op de uitslagen lijsten. Goldmond TSF (v: Connery) werd ook vierde, met 68%,  maar dan in de selectie wedstrijd voor de Nürnberger Burg Pokal in de klasse S*.  Standing Ovation, (v: Imperio) inmiddels 8 jaar oud, werd er 7de met 67%, en de Cadeau zoon Kamani Hill werd daar negende (63%). Knappe paarden en knappe prestaties!

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!