Trakehners in de prijzen in Mannheim

Geplaatst door on 11 mei 2018


Antje Hell en haar voshengst Edberg TSF zijn in Mannheim voor het eerst de baan ingegaan voor een echte CDI Grand Prix. In de Kür stonden ze nét naast het podium, op een 4de plek, maar voor zo’n debuut is dat heel knap!

Op die zelfde wedstrijd zien we meer bekende namen op de uitslagen lijsten. Goldmond TSF (v: Connery) werd ook vierde, met 68%,  maar dan in de selectie wedstrijd voor de Nürnberger Burg Pokal in de klasse S*.  Standing Ovation, (v: Imperio) inmiddels 8 jaar oud, werd er 7de met 67%, en de Cadeau zoon Kamani Hill werd daar negende (63%). Knappe paarden en knappe prestaties!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

vuurwerk

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!