afscheid

Geplaatst door on 23 mei 2018


Sanssouci
, één van de ijzersterke is niet meer. Hij heeft de prachtige leeftijd van 27 gehaald. Zijn leeftijd was goed te zien aan zijn steeds grijzer wordende gezicht. Hij leek meer en meer op zijn vader Kostolany die ook al zo’n hoge leeftijd heeft bereikt. Ook in navolging van zijn vader lijkt hij een echt merrieleverancier te zijn geweest. Hij heeft hele beste dochters gegeven maar natuurlijk ook goede sportpaarden. Sanssouci werd geboren op Gestüt Heamelschenburg en heeft het grootste deel van zijn leven bij op staats-stoeterijen in Sachsen en Thuringen zijn werk gedaan. Op zijn hengsten keuring kreeg hij de hoogste cijfers voor het springen en in zijn verrichting haalde hij maar liefst een 10 voor karakter en werkwilligheid! 27 jaar is mooi maar gemist wordt hij toch!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!