afscheid

Geplaatst door on 23 mei 2018


Sanssouci
, één van de ijzersterke is niet meer. Hij heeft de prachtige leeftijd van 27 gehaald. Zijn leeftijd was goed te zien aan zijn steeds grijzer wordende gezicht. Hij leek meer en meer op zijn vader Kostolany die ook al zo’n hoge leeftijd heeft bereikt. Ook in navolging van zijn vader lijkt hij een echt merrieleverancier te zijn geweest. Hij heeft hele beste dochters gegeven maar natuurlijk ook goede sportpaarden. Sanssouci werd geboren op Gestüt Heamelschenburg en heeft het grootste deel van zijn leven bij op staats-stoeterijen in Sachsen en Thuringen zijn werk gedaan. Op zijn hengsten keuring kreeg hij de hoogste cijfers voor het springen en in zijn verrichting haalde hij maar liefst een 10 voor karakter en werkwilligheid! 27 jaar is mooi maar gemist wordt hij toch!

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!