Noord en Zuid

Geplaatst door on 5 juni 2018


Twee Trakehners in heel verschillende delen van Duitsland hebben mooie resultaten behaald. In Heidenheim haalde Pia Wilhelm met Birkhof’s Meraldik (v. Münchhausen x Caramel xx) (Z.: Thomas Casper, B.: Reiterin) een derde plaats gehaald in de S* klasse op trens met 67,3% in de gewone S* werd hij 6de 68,5%.


En in Emkendorf wist Windsor  beslag te leggen op een mooie 5de plaats met 64.4% in de S* en ook nog een 3de plek in de M** met (65,8%) met Mandy Sörensen in het zadel. Een andere Trakehner, Petterson (Donaufels x Kostolany) haalde in de M** 66% werd daar derde mee en in de S* 65%.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!