Basmati in Ierland

Geplaatst door on 8 juni 2018


Tijdens hetzelfde weekend als Renswoude werd er in Tattersalls (Ierland) ook een internationale eventing wedstrijd gehouden. Daar beleefde de schimmel van Grafenstolz  Basmati, zijn debuut in de lange 3*. Hij deed dat met zijn vaste partner,  Andrew Hoy. 
Na de dressuur stond het duo op de plaats 42 (40.60) daarmee op één na laatste, maar in de cross wist de stijllegende Andrew, het nog maar 9 jarige paard naar de 21 plaats te laten stijgen! Helaas vielen er in het afsluitende springen 2 balken waardoor de eindklassering nummer 22 was. Heel knap om zoveel plaatsen te stijgen in een zeer goed startersveld!

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!