Basmati in Ierland

Geplaatst door on 8 juni 2018


Tijdens hetzelfde weekend als Renswoude werd er in Tattersalls (Ierland) ook een internationale eventing wedstrijd gehouden. Daar beleefde de schimmel van Grafenstolz  Basmati, zijn debuut in de lange 3*. Hij deed dat met zijn vaste partner,  Andrew Hoy. 
Na de dressuur stond het duo op de plaats 42 (40.60) daarmee op één na laatste, maar in de cross wist de stijllegende Andrew, het nog maar 9 jarige paard naar de 21 plaats te laten stijgen! Helaas vielen er in het afsluitende springen 2 balken waardoor de eindklassering nummer 22 was. Heel knap om zoveel plaatsen te stijgen in een zeer goed startersveld!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!