Trakehners op de longlist voor Tokio 2020

Geplaatst door on 17 juni 2018


In Duitsland is het Olympia kader bekend gemaakt. Dat betekent dat combinaties op de longlist staan om de Duitse vlag te vertegenwoordigen om de komende Olympische Spelen in Tokio in 2020. In het kader staan gewoon 2 Trakehners! Een opsomming, Jessica von Bredow-Werndl met Unée BB, TSF Dalera BB en Zaire-E, Kristina Bröring-Sprehe met Desperados FRH, Helen Langehanenberg met Damsey FRH, Sönke Rothenberger met Cosmo, Dorothee Schneider met Faustus, Sammy Davis jr.én Showtime FRH, en als laatste Isabell Werth die ook met maar liefst 3 paarden op de longlist staat, Don Johnson FRH, Emilio en Weihegold OLD. Wat een rijkdom (en meesteschap) om met meerdere paarden op deze lijst terecht te komen!

© LL Foto   Unee BB (Gribaldi)

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!