Trakehners op de longlist voor Tokio 2020

Geplaatst door on 17 juni 2018


In Duitsland is het Olympia kader bekend gemaakt. Dat betekent dat combinaties op de longlist staan om de Duitse vlag te vertegenwoordigen om de komende Olympische Spelen in Tokio in 2020. In het kader staan gewoon 2 Trakehners! Een opsomming, Jessica von Bredow-Werndl met Unée BB, TSF Dalera BB en Zaire-E, Kristina Bröring-Sprehe met Desperados FRH, Helen Langehanenberg met Damsey FRH, Sönke Rothenberger met Cosmo, Dorothee Schneider met Faustus, Sammy Davis jr.én Showtime FRH, en als laatste Isabell Werth die ook met maar liefst 3 paarden op de longlist staat, Don Johnson FRH, Emilio en Weihegold OLD. Wat een rijkdom (en meesteschap) om met meerdere paarden op deze lijst terecht te komen!

© LL Foto   Unee BB (Gribaldi)

Comments

Comments are closed.

Kattenau

Kattenau Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!