Trakehners op de longlist voor Tokio 2020

Geplaatst door on 17 juni 2018


In Duitsland is het Olympia kader bekend gemaakt. Dat betekent dat combinaties op de longlist staan om de Duitse vlag te vertegenwoordigen om de komende Olympische Spelen in Tokio in 2020. In het kader staan gewoon 2 Trakehners! Een opsomming, Jessica von Bredow-Werndl met Unée BB, TSF Dalera BB en Zaire-E, Kristina Bröring-Sprehe met Desperados FRH, Helen Langehanenberg met Damsey FRH, Sönke Rothenberger met Cosmo, Dorothee Schneider met Faustus, Sammy Davis jr.én Showtime FRH, en als laatste Isabell Werth die ook met maar liefst 3 paarden op de longlist staat, Don Johnson FRH, Emilio en Weihegold OLD. Wat een rijkdom (en meesteschap) om met meerdere paarden op deze lijst terecht te komen!

© LL Foto   Unee BB (Gribaldi)

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!