Elfado overleden

Geplaatst door on 13 juli 2018


Nog maar 14 was hij Elfado ( Kostolany x Roncalli xx) de donkerbruine hengst van Carolin Wilm. Hij is donderdagavond overlden. Voor kort vierde Caroline nog successen met hem in de Inter I en haalde ze een derde plek in de Kür. Nu moet ze zonder haar grote vriend verder.

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!