Elfado overleden

Geplaatst door on 13 juli 2018


Nog maar 14 was hij Elfado ( Kostolany x Roncalli xx) de donkerbruine hengst van Carolin Wilm. Hij is donderdagavond overlden. Voor kort vierde Caroline nog successen met hem in de Inter I en haalde ze een derde plek in de Kür. Nu moet ze zonder haar grote vriend verder.

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

Spam Protection by WP-SpamFree

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!