Zondag Stamboekdag!

Geplaatst door on 14 juli 2018

U komt toch ook? Vanaf 11 uur zijn er weer veulens en jonge Trakehner merries te bewonderen op Manege Groenewoude.

Het is geen hele grote jaargang maar dat mag de pret niet drukken. Geeft ons ook tijd om gezellig over Trakehners te praten, dat is bijna net zo leuk!

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931PX Woudenberg

Tropische Trakehners in Woudenberg!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!