Zondag Stamboekdag!

Geplaatst door on 14 juli 2018

U komt toch ook? Vanaf 11 uur zijn er weer veulens en jonge Trakehner merries te bewonderen op Manege Groenewoude.

Het is geen hele grote jaargang maar dat mag de pret niet drukken. Geeft ons ook tijd om gezellig over Trakehners te praten, dat is bijna net zo leuk!

Manege Groenewoude
Ekris 38
3931PX Woudenberg

Tropische Trakehners in Woudenberg!

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

Spam Protection by WP-SpamFree

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!