Pak uw agenda er even bij!

Geplaatst door on 8 augustus 2018

Zondag 30 september is de dag om leeg te houden in uw agenda! Dan is de TCN Sportdag in Woudenberg. Alle dressuurklassen van B t/m ZZ Licht kunnen worden gestart voor TCN leden en voor ruiters die de beschikking hebben over een Trakehner!

We beginnen in de ochtend met de dressuurklassen en zullen ’s middags tijd en ruimte maken voor stamboekopname van de laat geboren Nederlandse Trakehner veulens.
Het wordt dus toch weer een TCN Sport en Stamboekdag! Voor een ieder met een Trakehner onder het zadel is het een datum om in te werken in het wedstrijdschema, voor iedere Trakehner lieghebber is het de dag om mee te komen genieten van onze mooie paarden en om iedereen weer eens te spreken.
Er gaat gestreden worden om de Kasparow Trofee, de beste combinatie van de dag mag die wisselbeker mee naar huis nemen. De Kasparow Trofee wordt in handicap verreden, alle klassen maken dus kans om deze begeerde prijs te winnen!

De dressuurproeven worden allemaal gereden voor punten, er zullen naast de reguliere Nederlandse proeven ook mogelijkheden zijn om jonge paarden de gelegenheid te geven om te leren om te gaan met wedstrijden en proeven rijden. Voor hen is er een speciale Jonge paarden proef of zoals onze oosterburen dat noemen een Material Prüfung.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, u kunt als altijd bij ons terecht! Stuur een mail met uw vraag, er komt altijd antwoord!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!