AFGELAST! Veulenkampioenschap Rheinland

Geplaatst door on 10 augustus 2018

Gisteren is besloten het Veulenkampioenschap Rheinland af te blazen.

Er waren te weinig aanmeldingen. Om het kampioenschap te laten werken zijn minstens 15 deelnemers nodig. Dat cijfer werd niet gehaald vandaar dat deze beslissing genomen is.

In Nederland hebben we altijd een eigen Kampioenschap in de vorm van de Arie Timmer bokaal, dat kampioenschap gaat wel gewoon door. De trofee gaat naar het hoogst opgenomen Nederlandse veulen. Aan het einde van het seizoen als ook de laat geboren veulens er zijn wordt de bokaal uitgereikt.

Het Rheinlands Kampioenschap zou volgend weekend plaats vinden in Neuss.

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!