Kaiser Milton met vlag en wimpel door zijn 14 dagen test

Geplaatst door on 26 september 2018


De kampioenhengst van de vorige hengstenkeuring heeft het eerste deel van zijn verrichtingsonderzoeken gedaan. In een zwaar veld van 24 hengsten, allemaal 3 jarige,  was Milton de enige Trakehner. Met een 8.13 op zijn rapport kan hij met geheven hoofd naar huis. Dat heeft ie alvast heel goed gedaan! Veel negens stonden er op zijn lijstje, een 9 voor interieur, voor karakter en voor werkwilligheid, allemaal belangrijke punten. Het komende voorjaar komen de eerste veulens, we kunnen bijna niet wachten om te zien hoe die gaan worden!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!