Fame & Malente weer succes de ring!

Geplaatst door on 26 november 2018

Na een lange wedstrijdpauze is Fame weer in de baan verschenen. In Assen, in een koude donkere hal, werd de selectie gereden voor de ZZ Licht. Fame deed het weer fantastisch en haalde niet alleen winstpunten maar ook een 2de plaats. Haar draf was weer net zo spetterend als altijd misschiebn nog wel beter en dat was in de cijfers goed te zien. Heerlijk om haar weer te zien in de ring!

Ook al even niks van gehoord maar minstens zo knap is het van Danielle Noordermeer met door haar vader gefokte Malente. Zij hebben al een paar keer ZZ Zwaar gestart en hebben maar liefst 6 winstpunten “in the pocket”! Super goed gedaan! Helaas geen foto van Malente maar wel van de protocollen. Gefeliciteerd allemaal!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!